Meer informatie over het leveringsprogramma en
onze dienstverlening bij de begeleiding van uw project 

Neem gerust contact met ons op

 
 
 
 
prijzen van de stoelen
de mogelijkheden voor een pilot
de mogelijkheden voor een workshop of masterclass
documentatie over het opzetten van een project
 
 
 
VITA Sentation powernap stoelen

VITA Sentation is een merknaam
van NEWAS b.v. uit Buren 

Contact en adresgegevens

BTWnr. 822664550B01
KvK nummer 50182609
Bank NL35RABO015600287

FAQ


Hoe kunnen we u verder helpen?


Graag beantwoorden wij de meest gestelde vragen over onderwerpen als kosten, levertijd en onderhoud, maar ook uw vragen over projectbegeleiding, aflevering en instructie  

Wat is de gemiddelde levertijd van de VITA Sentation stoelen?

Normaliter is de levertijd 8-10 weken. Wij hebben echter altijd stoelen in de meest gekozen kleurstellingen op voorraad, welke per direct geleverd kunnen worden.
U kunt altijd vrgane naar de actuele voorraad.


Wat zijn ongeveer de kosten van een powernapstoel met FPS?

De kosten hangt af van het model. Voor de LOUNGER zijn deze bij een gemiddelde afschrijvingstermijn van 8 jaar circa € 45,- en voor model LUXURY circa € 57,- per maand. Zonder FPS respectievelijk € 20,- en € 29,- p.maand


Wat is het onderhoud aan een powernapstoel?

Voor de bekleding worden uitsluitend duurzame kwaliteiten leder gebruikt en kan eenvoudig worden schoongemaakt met een vochtige doek. Ook worden door ons lederonderhoudsets geleverd voor een meer intensievere behandeling.  


Is er onderhoud nodig aan het FPS ontspanningsssyteem?

Het FPS systeem heeft eigenlijk geen onderhoud nodig. Het systeem kent geen bewegende delen en er is derhalve nagenoeg geen slijtage. De geinstalleerde software voor de programma's behoeft niet geupdate te worden.

Is de werking van het FPS ontspanningssysteem getest of onderzocht?

Door prof.Oliver Wilder-Smith, verbonden aan de Radboud, is een kleine pilotstudie gedaan over de ontspanningswaarde van het FPS systeem. Het resultaat: het FPS systeem draagt extra bij aan een diepere vorm van ontspanning.


Kan ik stoelen en de werking van FPS programma's ergens uitproberen?

In het oude centrum van Buren in Gelderland is onze showroom. Deze kan op afspraak worden bezocht. We combineren uw bezoek met een inhoudelijke presentatie over de do's and don's van het herstelmoment in de werkomgeving.


Zijn er kosten verbonden aan de door u aangeboden projectbegeleiding? 

Onze begeleiding bestaat uit een aantal stappen en is gericht op een soepele implementatie van het rustmoment binnen uw organisatie. Deze begeleiding is grotendeels kostenloos.  


Wordt er bij aflevering ook uitleg gegeven?

De aflevering en plaatsing van de stoelen wordt door ons gedaan. Daarbij worden geplastificeerde instructieposters geleverd en andere communicatiemiddelen. Uiteraard wordt er ook tijd genomen om een toelichting te geven over het gebruik.