De belangrijke meerwaarde van FPS ontspanningstechnologie

Het FPS ontspanningssysteem geintegreerd in onze powernapstoelen model LUXURY en model LOUNGER helpt het lichaam sneller en dieper te ontspannen.
Deze unieke, door NEWAS ontwikkelde ontspanningstechnologie wordt effectief ingezet voor fysiek en mentaal herstel op de werkplek.  

U kiest zelf een vorm van herstel die op dat moment en in uw situatie bij u past.
Een powernap kan, maar hoeft niet om toch goed te kunnen ontspannen.
De mogelijkheid van deze gepersonaliseerde ontspanning levert dan ook een breed draagvlak op bij werknemers.

FPS (Frequency Physio Support) Technologie

Het FPS systeem, volledig en onzichtbaar geintegreerd in onze powernapstoelen helpt het lichaam sneller en dieper te ontspannen. Zo vermindert het spierspanning, stimuleert het licht de bloedcirculatie en brengt de hartslag en ademhaling tot rust. 

 

Op basis van de vier elementen;frequency, pulsation, circulation en output
zijn 12 verschillende herstelprogramma's samengesteld. Voor ontspanning zoals de powernap of voor activering waarbij b.v. spieren in de benen of spierstijfheid in de rug of schouders gericht gestimuleerd kunnen worden.  

De basis van FPS


FPS is een afkorting van Frequency Fysio Support en is gebaseerd op de rustgevende werking van laagfrequente geluidsgolven tussen 20 en 100 Hrz. Het zijn geluidsgolven die je niet of nauwelijks hoort, maar wel als aangename trillingen voelt. 

De werking


Door het varieren van frequenties, pulse, volumes en flowrichting ontstaan lichte trillingen die een rustgevende of activerende werking veroorzaken. Tegelijk wordt door deze zacht-strelende trillingen de bloedsomloop licht gestimuleerd. 

De meerwaarde


De technologie geintegreerd in onze powernapstoelen, biedt daarmee verschillende vormen van herstel.
Diep ontspannen bij het doen van een powernap, maar ook activerend na een te zware fysiek belasting. FPS biedt
12 verschillende programma's.