Het succes van onze begeleiding

Maatwerk interventieprojecten

Newas biedt maatwerk interventieprojecten en faciliteert een herstelmoment of powernap op het werk. We ondersteunen werkgevers in het behouden en verbeteren van de vitaliteit en duurzame inzetbaarheid van medewerkers.


Van A tot Z

Newas pakt projecten bij voorkeur van A tot Z aan. Welke onderdelen daarin precies worden opgepakt, hangt af van de behoefte. Het nemen van een rustmoment op het werk vraagt om een gedrags- en cultuurverandering. Een goede samenwerking en voldoende aandacht is daarbij essentieel. 

Ondersteuning

We maken een probleem- of risicoanalyse en onderzoeken de specifieke behoeften. Vervolgens kijken we met de toekomstige gebruikers naar welk ontspanningsconcept het beste bij hen past, trainen we de interne ambassadeurs en ondersteunen we de implementatie met workshops en communicatie.

Wellbeing

Met de juiste tools en interventiemiddelen kunnen overmatige spanning en vermoeidheid worden gereduceerd en daarmee een bijdrage leveren aan een duurzame inzetbaarheid

Zelf testen of een pilot starten, informeer naar de mogelijkheden 

Presentatie op de werkvloer voor teams 

Informatie platform 

In de afgelopen jaren hebben wij een uitgebreide portfolio opgebouwd met informatie en publicaties over de noodzakelijkheid van herstel op de werkvloer. Naast rapporten van b.v. het RIVM en TNO stelden wij ook zelf whitepapers op over 'Fit door de nacht' en
'
Het belang van herstel op de werkvloer'.
Meer weten? Wij sturen u het graag toe

Groepspresentaties

Individuele instructies

Kleine teampresentaties 

Meer informatie over het belang van herstel en powernap kunt ook vinden op onze website www.vitasentation.nl